Bruiloft / trouwerij

Gaat een vriend of vriendin binnenkort trouwen en ben je op zoek naar een origineel trouwcadeau? Op Mijn vriendjes- en vriendinnetjesboekje.nl kun je met een groep vrienden een boekje samenstellen om het kersverse bruidspaar te verrassen op hun trouwdag. Met zo’n verrassing doe je alle andere trouwkado’s teniet! Geef bijvoorbeeld het vriendenboekje kado, samen met alle vrienden of vriendinnen die aanwezig waren op de vrijgezellendag. Zo kan de aanstaande bruid of bruidegom nog vaak terug denken aan het onvergetelijke vrijgezellenfeest. Dus ga snel aan de slag en maak een origineel huwelijkscadeau.

start voorbeelden hoe

VRIENDENBOEK MAKEN

Verras iemand met een vriendjes- en vriendinnetjesboekje, een persoonlijker kado bestaat niet! Geef een vriendenboek aan een vriendin die gaat trouwen, je oma die haar 70e verjaardag viert, een klasgenoot Lees verder

die geslaagd is, een collega die het bedrijf gaat verlaten of een goede vriend die op wereldreis gaat. Zo zijn er nog vele redenen waarom iemand een bijzonder cadeau verdient.
Geef met vrienden een boekje vol met leuke vragen, persoonlijke antwoorden, verhalen en mooie foto's. Iedereen vult via de website zijn of haar persoonlijke pagina in, met als resultaat een onvergetelijk kado!

BLOG BERICHTEN

Met liefde gemaakt - 13-04-2015
Met de lente in de lucht lijkt de liefde weer op te bloeien. Op de meest romantische huwelijksaanzoeken wordt volmondig ‘ja’ geantwoord. Vanaf dat... Lees verder

KLANT REACTIES

13-08-2015 - Hanneke
Wij hebben met vrienden en vriendinnen een boekje gemaakt voor twee aanstaande ouders. We hebben het boekje tijdens de babyshower gegeven. Dat de papa en mama... Lees verderBekend van: